maandag 9 januari 2006

Een gezonde kroket? Bestaat dat dan?



Al dat elitaire gezwets over dat de kroket zo ongezond zou wezen, moet nu maar eens afgelopen zijn.

Als wij straks in het voorjaar weer onze rijwielen bestijgen voor een stevige fietstocht, mogen wij altijd graag onderweg even afstappen voor een smakelijke lunch bij een of andere uitspanning.

En wat eten we dan het liefst? Natuurlijk twee sneden brood (graag wit) met daarop twee vers gefrituurde kroketjes. En hebben we dat dan niet verdiend soms? Na zo'n (zenuw) slopende tocht temidden van uitlaatgassen verspreidende automobielen. Wie zou ons dat misgunnen?

Precies! En dat mag ook wel eens gezegd worden, vinden wij toevallig!!!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Nee, Tourguys, wij van het Groene Front misgunnen jullie niets. We zijn nu druk bezig om ook voor jullie nageslacht een stukje bos te redden. Maar de stommelingen in deze maatschappij hebben het voor het zeggen. Wij zouden zeggen lees maar goed wat er in die kroketten voor bagger zit. Dierenvrienden zouden dit toch niet wllen eten. En geraffineerd witbrood!!! Zo slecht. Maar ja zoals er mensen zijn die naar bagger-TV kijken, zo zijn er ook mensen die bagger vreten.

maandag, 09 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Wij staan verbijsterd over uw vraag of er nog wel een gezonde kroket bestaat. Wij werken ons het schompes om 350 miljoen kroketten te maken, de mensen zien er lekker dik en gezond uit en nou krijgen we dit over ons uitgegoten! Er is niks gezonder as een Dobbe-kroket. Moet je de mensen ervan zien vreten! Ze beginnen 's morgens vroeg al, als de andere mensen nog hun armzalig ontbijtje naar binnen zitten te werken. En moet je zien hoe die mensen eruit zien. Hollands Welvaren. Er gaat bij ons van alles in, in zo'n lekkere kroket. Restafval hebben we niet. ALLES wordt verwerkt en dat is goed voor het milieu. Maak ons niet verder boos want onze medewerkers staan op het punt voor jullie deur een paar duizend kroketten neer te pleuren.

maandag, 09 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home