donderdag 1 september 2005

Ook dat nog!

Nou, daar stonden we dan. Op de top van de roemruchte Tafelberg. Al onze proviand hadden we al geruime tijd daarvoor opgepeuzeld. Ook de bidons met koel, helder kraanwater waren al schoon leeg. "Nu maar eens even lekker zitten op een terrasje onder het genot van een drankje en een hapje," zeiden we tegen elkaar.
BLEKEN ALLE TAFELTJES OP DE TAFELBERG BEZET TE ZIJN! En dat durft zich TAFELberg te noemen!!! En dan was er ook nog een ober die ons weigerde te bedienen aan een tafeltje IN het cafe-restaurant: "We bedienen alleen buiten en daar hebben we het al veel te druk mee," snauwde de man ons bepaald niet vriendelijk toe.
Later nog dezelfde dag (gisteren, woensdag 31 augustus) vlogen we terug naar ons vertrouwde kikkerlandje. Een bezoek aan DEZE BALLENTENT zullen we nooit meer brengen. Wat een nare mensen daar in het verre zuiden van Afrika!
Voortaan peddelen we weer gewoon door Gooi- en Vechtstreek.
Nogmaals, bij die Tafelberg zien ze ons echt never nooit meer ...

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wij waren ook ooit in Zuid Afrika (op familiebezoek) en hadden net als jullie heel slechte ervaringen bij Drank- en Spijshuis "Den Taafelbergh" aldaar. Zijn toen zonder te betalen en zonder schuldgevoelens daarover weggegaan. Wat denken ze wel? Wij staan helemaal achter jullie en hopen jullie nu snel hier in Eemnes te mogen begroeten.
groetjes van Fam. Z. te E.

vrijdag, 02 september, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Heeft iemand hier bij mij in de wachtkamer toevallig een half kunstgebit (bovenprothese) laten liggen?
Mijn assistente heeft het bedoelde gevonden voorwerp in het receptenkastje naast de ingang van de praktijk klaargelegd. Men kan het afhalen zonder eerst te bellen. Wel even goed reinigen, die prothese, want het begon al aardig te rotten en te stinken, waarvoor mijn excuses,
hoogachtend,
dokter Rebel - Huizen

vrijdag, 02 september, 2005  

Een reactie posten

<< Home