donderdag 3 augustus 2006

SJOEMELAAR MIN. VEERMAN !

In januari en februari hebben we het al gehad over de "verschrikkelijke Veerman", de meest dieronvriendelijke minister die Nederland ooit heeft gehad. Een minister die er ook niet voor terugdeinst om de Europese landbouwsubsidies met hand en tand te verdedigen. Achteraf bleek dat hij vanwege zijn bezittingen in Frankrijk een fel voorstander van deze landbouwsubsidies was. Tonnen werden door hem geïnd. En nu weer sjoemelen met zijn dienstauto. 10.000 km (voorzichtige raming) ongeoorloofd gebruik. Gedeclareerde vliegreisjes die niet te declareren waren.
VEERMAN: INHALIGE DIERENBEUL.....ROT OP !

Deze kerel zou je toch niet in een donker steegje tegen willen komen. Dit sujet denkt over de ruggen van de belastingbetalers goede sier te kunen maken. Zondags zit-ie weer met z'n huicheltronie vroom in de kerk.
VVD DENK NA...
NIET MEER IN ZEE MET HET CDA !

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Choedendach, mach ik zoo vrei zein om te chetuichen dat mien choede vrieend Virman wat losjus omchaat met de weirdun en norrman van onze chrote veurchanger Balkje. Ik zou't um maor vercheven als ik u was. In 't CDA kijken we niet op een paar dubbeltjus !! Veel choeds en stem op ons !!!

donderdag, 03 augustus, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Achterlijke Zuid-Nederlander! Leer nou eerst eens fatsoenlijk ABN spreken, ga een paar zondagen niet naar die huichel-kerk maar lees een paar verheffende boeken, sjoemel niet meer, maar ga recht door zee. Op jullie stemmen? Ik vreet nog liever m'n pielemoos op!

donderdag, 03 augustus, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

EN OOK DE PvdA....
VERNEDER JE NIET MET HET CDA!!!!

donderdag, 03 augustus, 2006  

Een reactie posten

<< Home