vrijdag 16 december 2005

Gevaarlijke bruine bonen

Zojuist bereikte de redaktie van Tourguys een bericht van een grote conservenfabrikant dat het eten van bruine bonen niet geheel ongevaarlijk is.De gassen die vrij kunnen komen, zijn soms in staat een turbo-effect te veroorzaken. De vrouw, hier op de foto had wat al te veel bruine bonen gegeten en toen haar man na het eten een sigaartje wilde opsteken gebeurde er dit:

Met grote snelheid verdween de arme vrouw uit zijn gezichtsveld en is tot op heden nog niet gesignaleerd. Er is inmiddels een uitgebreide zoekactie gestart. Over het verdere verloop houden wij u zoals gewoonlijk op de hoogte.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Deze vrouw moet bruune bonen uit Groningen hebben gegeten. Wij, hier in Slochteren, hebben hier veel tuinbouw en het is heel bekend dat deze produkten veel gas bevatten. Wij proberen dat (op advies van de Gasunie) via onze toiletten weer de grond in te pompen. Dat is tot nu toe aardig gelukt. Maar de vraag is groter dan het aanbod en al die bruune bonen komen ons zo langzamerhand de strot uit. Het eind is dus bijna in zicht.

zondag, 18 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home