dinsdag 13 december 2005

Kabinetkijker

Mr. Boris Dittrich heeft er meer dan genoeg van om altijd maar te raden wat het kabinet nu weer voor plannen heeft en wat voor spelletjes er in de achterkamertjes gespeeld worden. Deze bril, ontwikkeld in samenwerking met een wereldberoemde Duitse, degelijke firma in optiek, is in staat om via een bijzonder geslepen lenzenstelsel en het gebruik van laserstralen, licht te werpen op allerlei duistere praktijken. Zoals u ziet stond de heer Dittrich paf toen hij het resultaat zag.

Hij heeft meteen maatregelen genomen en er in de Kamer op aangedrongen dat deze bril ook voor het brede publiek toegankelijk kan worden teneinde te voorkomen dat er nog duistere spelletjes gespeeld kunnen worden.

Ook deze familie is uiterst tevreden over het resultaat.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ik vind het schandalig dat dit Kamerlid samen met een grote Duitse firma iets ontwikkelt en de neringdoenden hier in Nederland aan de kant zet. Ook wij hadden hier graag een graantje van mee willen pakken. Zo gaat het nu altijd met die 'gekozenen'. Als het er op aan komt laten ze je barsten. Maar als het zo moet dan doen wij het Anders.

vrijdag, 16 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home