dinsdag 13 december 2005

Aliens in het Gooi

Onze redacteuren, altijd onderweg om voor u spannende gebeurtenissen in het Gooi vast te leggen, waren afgelopen weekend aan het touren in de bossen tussen het voormalige paleis Soetsdijk en de Lage Vuursche.Het was kil, nat, guur weer. Een onzer redacteuren meende telkens tussen de bomen lichtende bewegingen waar te nemen. Bij nader onderzoek leverde dat echter niets op. Echter in de dichte bossen achter het paleis zagen ze opeens een felle gloed! Zou Bernhard vergeten hebben het licht uit te doen? Voorzichtig slopen onze koene redacteuren naderbij en konden hun ogen bijkans niet geloven toen ze het volgende zagen:

Gelukkig was de digitale camera onder handbereik zodat ze het thuisfront de beelden konden laten zien. Toch leverde ook dit nog twijfel op: ze zouden de foto's gemanipuleerd hebben. Maar onze redacteuren staan pal en bezweren dat dit volkomen echt is. Ze hebben inmiddels de voormalige defensiespecialist Mat Herben ingeseind, die beloofd heeft onmiddellijk de nodige stappen te zullen ondernemen als blijkt dat 'ZE' op aarde geland zijn. Wij houden u op de hoogte!

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wat een geluk dat u dit UFO-verslag op uw weblog heeft gepubliceerd. Wij van het GAC, de Gooische Aliens Club, pleiten al jarenlang voor een positieve opstelling tegenover dit verschijnsel. Velen van onze Club hebben deze verschijnselen al geconstateerd en zich verontrust tot de autoriteiten gewend. Maar deze doen wat lacherig en nemen je niet serieus. Wij weten echter dat het dreigende gevaar nabij is. De mensen sluiten bewust hun ogen (struisvogelpolitiek) om maar niet in hun rust gestoord te worden. Maar dat ze allemaal zullen komen en de boel hier overnemen dat staat vast.

donderdag, 15 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home