zaterdag 10 december 2005

H. Nawijn blij met resultaat Leipzig



Tweedekamerlid H. Nawijn van de Groep Nawijn toonde zich na afloop van de Loting voor het Wereldkampioenschap Voetbal een tevreden man. Volgens de politiek leider van de Groep Nawijn moet het voor onze jongens geen probleem zijn om de negers van Ivoorkust en de criminelen uit Servié & Montenegro te verslaan. "Eigenlijk kunnen alleen die dekselse Argentijnen het ons een beetje lastig maken," aldus Hilbrand Nawijn tijdens de afterparty in het ijskoude Leipzig, waar de Duitschers van de WK-loting een perfect georganiseerde show hadden gemaakt.

Ook K. Wilting die namens de PRPV in Leipzig als waarnemer aanwezig was (op de foto ter linkerzijde van de heer Nawijn) ziet de toekomst rooskleurig in en vol vertrouwen tegemoet.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wij zouden graag willen dat de politiek zich niet met deze edele sport bemoeide. De politici hebben al genoeg verziekt, hebben eigenlijk nergens verstand van en zeker niet van voetbal. Als jullie denken via het WK te kunnen scoren dan hebben jullie het glad mis. Blijf maar in jullie Haagse Hofje, kruip bij elkaar in de kont, of slacht elkaar af MAAR BEMOEI JE NIET MET VOETBAL!! Wij vinden dat we in een leuke poule zitten waar we mooie potjes kunnen spelen en waar het alleen maar om het sportieve 'gebeuren' gaat. Bij jullie gaat het alleen maar om eigenbelang. POLITICI: HANDEN AF VAN HET NEDERLANDS ELFTAL!! EN ZEKER GEEN PRINSIES OF ANDERE HOTEMETOTEN OP DE TRIBUNE WANT DIE ZIEN WE BIJ COMPETITIEWEDSTRIJDEN OOK NIET. Weg met die lulhannessen!

zaterdag, 10 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home