vrijdag 2 december 2005

Zwijntjesjager

Ondanks vele, vele protesten van diervriendelijke en vredelievende mensen gaat onze stoere 'kroonprins' onverschrokken door met het afknallen van wilde zwijnen.

Hij schijnt niet erg schotvast te zijn zodat er heel wat wilde zwijnen rondlopen met flink wat letsel.

Hij wil met 'zijn soort mensen' doorgaan met deze sportieve jacht. Het schijnt dat dit soort mensen een stoornis hebben in hun genen want in vroeger tijden was de jacht alleen voorbehouden aan zogenaamde vorstelijke personen. De opa van de 'kroonprins' was ook zo'n fervent jager. Heeft heel wat groot wild omgelegd in Zuid-Afrika. Later zat hij op een stoeltje in de duinen bij Wassenaar half tamme fazanten af te schieten. En nog later werd hij iets bij het Wereld Natuurfonds. Je moet toch maar het lef hebben (of je van niemand iets aantrekken). Maar misschien komt hij (de 'kroonprins'), nu hij twee leuke, onschuldige kindjes heeft, wel tot bezinning en laat hij zijn bloederige hobby varen. Wij, van de Tourguys, wensen hem sterkte bij zijn afkickproces.

6 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ja, deze mensen hoeven zich nergens iets van aan te trekken en hebben geen gevoel voor het dierenleed dat ze veroorzaken. In een opgemaakt bedje terechtkomen, er niks voor gedaan hebben, door allerlei lakeien en hielenlikkers omringd worden en ook nog met 'majesteit' of 'hoogheid' aangesproken willen worden. Het geld hebben ze niet 'verdiend' en nu weigeren ze ook nog onroerendgoed belasting te betalen. Daar kunnen wij Nederlanders voor opdraaien. Stop toch met deze kermis!

zaterdag, 03 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Wij, leden van de adel, moeten toch wel protest aantekenen tegen het feit dat onze troonopvolger in dit weblog schandelijk wordt bejegend. De jachtpartijen, in Nederland en elders in de wereld, zijn voor ons de gelegenheid om mensen van onze eigen stand te ontmoeten (afgezien van de drijvers dan natuurlijk). Het is een prettig gevoel als je 'onder elkaar' bent en niet bang hoeft te zijn voor het plebs dat geen manieren heeft. Wij stammen uit een oude, lange traditie en wensen ons niet met het 'nouveau riche' en andere plebs te mengen.

zaterdag, 03 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Zou je het woord 'adeldom' niet beter kunnen splitsen. Ik kwam tot deze suggestie na het lezen van de ingezonden mededeling van de 'jonckheer'.

zaterdag, 03 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Jonkertje, je bent niet van deze tijd jochie. Verkalkt tot op het bot en waarschijnlijk ook nog een mud hete aardappels in je keel. Waar haal je het lef vandaan om andere mensen 'plebs' te noemen? Wij zouden jullie soort beter roofridders, uitzuigers en klaplopers kunnen noemen. Nooit wat gepresteerd, alleen maar met je (geroofde) bezit pronken in je kasteeltje. Schamen moesten jullie je.

zondag, 04 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik ben aan het uitzoeken of je mensen die dieren vermoorden ook moordenaars zou mogen noemen. Wat is het verschil tussen mens en dier? Wij, de mens, hebben van deze aarde een puinzooi gemaakt en vermoorden alles wat ons niet zint of waar we zin in hebben. Ik neig ertoe deze zogenaamde jagers toch maar 'moordenaars'te noemen.

dinsdag, 06 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ja, dat klinkt me als muziek in de oren. Deze 'mensen' moeten inderdaad moordenaars genoemd worden. Ze plegen immers een moord. Als al het andere al niet zuiver is dan moeten we er in elk geval voor zorgen dat onze taal zuiver blijft.

zaterdag, 10 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home