vrijdag 2 december 2005

Zwijntjesjager nr. 2

Wien van den Brink (kamerlid LPF) pleitte eind oktober ervoor om de wilde zwijnenstand in Nederland te decimeren (massaal doden) in zogenaamde nuloptiegebieden.Dit om verspreiding van de varkenspest te voorkomen. Dr. C. de Jong heeft echter in zijn proefschrift aangetoond dat export van varkens het voornaamste risico is voor de insleep van varkenspest. Wilde zwijnen spelen daarin geen enkele rol. De 'heer' van den Brink is varkenshouder en heeft aan de ellende van honderdduizende biovarkens miljoenen verdiend. Als kamerlid verdient hij ook nog een aardige duit en kan hij maatregelen die bedoeld zijn om de bio-industrie aan te pakken en zo een eind te maken aan het dierenleed, tegenwerken of obstrueren. In het verleden heeft hij zich altijd tegen het gezag gekeerd als men uitbraak van allerlei verschrikkelijke dierziektes wilde voorkomen. Hij stond op de barricades en dreigde zonodig met geweld. Waar hij nu zit, gaat het wel zo makkelijk en hij verdient er nog behoorlijk mee.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Gelukkig zijn er nog mensen in dit land die misstanden aan de kaak durven te stellen. Wij zijn (geimporteerde) buren van deze 'heer' en zijn kotsmisselijk van de stank die zijn wrede stallen verspreiden en de manier waarop de dieren worden behandeld. Maar wel naar de kerk gaan en vroom de handjes vouwen! En ondertussen maar steeds meer geld oppotten en uit de Europese subsidie-ruif plukken. Waarom wordt er toch niet ingegrepen in dit klere-land?

zaterdag, 03 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Van deze man zou ik bslist geen 2e hands varken willen kopen. Hij heeft zo'n onbetrouwbare, gluiperige kop. Je zal toch in zo'n Auschwitz stal opgesloten zitten en dan ook nog dagelijks zo'n kop boven je trog slobber zien verschijnen. Geen wonder dat er dan varkenspest uitbreekt.

zondag, 04 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ook deze 'heer' komt aan de schandpaal op de Dam. Als attractie mogen er rotte eieren en tomaten naar zijn kop worden gegooid. Drie keer raak is een gratis reisje naar zijn Auschwitz-stallen

maandag, 05 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home