maandag 6 februari 2006

Pech onderweg

De Tourguys, zoals u weet altijd onderweg voor een spannende en/of interessante reportage, werden tijdens hun tocht door de donkere wouden van het mysterieuze Gooi getroffen door een verschrikkelijke pech. Een lekke band! Bovendien was het tubetje solutie leeg dus goede raad was duur. Maar als een deus ex machina verscheen er aan de rand van het woud een behulpzame figuur die aanbood de band in zijn huiskamer te plakken: Maar hoe er ook werd gewerkt, de band bleef leeg waarop de behulpzame ziel zei dat hij ons op een andere manier wel thuis kon brengen. Hij had in zijn achtertuin nog een Dikke Bertha staan: en met behulp van een oud kompas kon hij wel de juiste richting bepalen. Zo gezegd, zo gedaan. Na de vereiste aftelprocedure werd het schot gelost en daar gingen de stoere Tourguys: Mocht u denken dat dit uit de dikke duim van een van onze medewerkers komt dan willen wij u wel even wijzen op de film dr. Strangelove en de avonturen van de baron von Münchhausen waarin eveneens op deze wijze het vervoer werd geregeld.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Kenne jullie niet de hele fraktie van d66 meteen naar de maan afschieten??? Boris voorop, Bakker die 'm in z'n kont grijpt en dan die minister van niks over niks. Weet zijn naam even niet meer. Pegtol of zo. Weg met dat zootje gekken !

maandag, 06 februari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik wil hierbij ernstig protest aantekenen tegen het feit dat u, laffe anonieme, de heer Pechtold, een diamant temidden van het zooitje non-valeurs, hier op één hoop gooit met mensen die nog niet eens hun eigen broek kunnen ophouden!!! Hij durft tenminste te zeggen wat een helebel mensen denken. En daarom: PECHTOLD FOR PRESIDENT!!!

maandag, 06 februari, 2006  

Een reactie posten

<< Home