zaterdag 12 augustus 2006

Apple iPod


Na het enorme succes van Apple's iPod (voor de onwetenden onder ons: een klein wit doosje waar muziek uit komt) is er ook een iBuzz. Deze dildo sluit je voor gebruik aan op de iPod. Lekker trillend gaat het apparaatje z'n vreedzame werk doen. Hoe harder de muziek hoe harder de trillingen. Toe maar dames, genieten maar ! Nu is er echter een fabrikant op het idee gekomen om de iShit uit te brengen. Een prachtige witte plee die, mits aangesloten op een iPod, de meest fantastische geluiden kan voortbrengen...

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Gadverdamme, wat een smeerkezen ! Ik wist dat er wat loos was met die hele Apple wereld...maar dat ze zover zouden gaan ? Driewerf BAH, BAH en nog eens BAH !

zaterdag, 12 augustus, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Hoezo, dames, genieten maar?!!!!! Denkt u, vuige Tourguy, dat alle dames hierop zitten te wachten? Wij hebben wel wat anders waarmee wij aan ons gerief kunnen komen, daar hebben we zo'n trildingetje niet voor nodig! Wij verdenken jou er sterk van dat jij 's avonds met zo'n opblaasbare pop als een gek ligt te honkebonken. De zaak daarna wel goed schoonspoelen, hoor. Want je hebt zo een SOA te pakken. Smeerlap!

zondag, 13 augustus, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Uit onderzoek (door de BBC) is gebleken dat Chinese arbeiders die de iPod maken, in een derde van de gevallen meer dan zestig uur per week werken. In een kwart van de gevallen wordt er door de werknemers bovendien meer dan zes dagen aan een stuk gewerkt. Apple noemde dergelijke werktijden 'excessief' en heeft gezegd dat fabriekseigenaar Foxconn verplicht zal worden om de gedragsregels van de computergigant te volgen. Daarmee wordt onder andere een werkweek van maximaal zestig uur afgedwongen. Van slavernij of kinderarbeid is echter geen bewijs gevonden, aldus Apple, dat het onderzoek liet uitvoeren nadat de Britse krant Mail On Sunday had geschreven dat de iPod onder mensonterende omstandigheden werd geproduceerd.

zaterdag, 19 augustus, 2006  

Een reactie posten

<< Home