donderdag 15 september 2005

Hij lust ons rauw!



Binnen een week stond ie voor de deur: een zekere Pascal, de vriend van Suzy Vilster, de serveerster van De Happerij in Kerklaan (Loenen), die weigerde te poseren voor een foto ten behoeve van ons weblog. En nu is het ook nog continu aan het regenen. Zo komt er nooit meer iets van peddelen, vrezen wij.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Dat is ONZE neef Pascal Zadelhoff uit Baambrugge!
Bepaald geen lieverdje, dat mogen we gerust zeggen.
Bezoekt al zeker vijf jaar (!) niet meer de kerk, maar wel diverse HORECA-gelegenheden, zoals Café De Eendracht te Abcoude en De Happerij te Kerklaan, gemeente Loenen. Wij danken de Heer op al onze knieën dat hij ons nimmer meer met een bezoek "vereert", de engerd ...

donderdag, 15 september, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Dit gevech hep ik self bijgewoont. Pascal het daar trouwes lekker aan verdient.Het was niet zomaar een gevech, nee daar sate allerlei hoge omes uit de filmindustrie bij. Nou zijn tegenstander ene Wilhelm) het 't gewete, die komp voorlopig niet trug. Z'n angstschreew is trouwes opgenome door Hollywood. www.hollywoodlostandfound.net/wilhelm Luister maar dan doe je 't bijna in je broek. Dus late jullie me maatje Pascal maar met rust, anders komp jullie angstschreeuw er ook nog op.

zaterdag, 01 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home