zaterdag 17 december 2005

Een hernieuwde aanval

Na zijn vakantie doorgebracht te hebben in het decadente Westen en bezield van voornemens dit Westen eens en voor altijd de les te lezen, is onze held een nieuwe vitaliteitscursus begonnen. Gelukkig had men daar in die schimmige contreien nog wat materiaal uit het Westen staan zodat onze held fluks aan de slag kon:

De resultaten zijn er dan ook naar. Met hernieuwde kracht kan onze held nieuwe aanvallen beramen en simpele gelovigen de dood insturen. Maar het is bekend dat die dan ook in het paradijs komen en zoiets als 80 maagden ter beschikking krijgen. Voor vele gelovigen hier, die zich niet op zo'n prachtig hiernamaals kunnen beroemen, moet dat toch een bittere pil zijn.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Mijne Heren, met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij geslaagd zijn in het leveren van een luxe Mercedes personenwagen aan elke dappere strijder die het tijdelijke verlaat. Uit een diepgaand onderzoek is ons overigens gebleken dat het niet om 80 doch slechts 70 maagden gaat. Daarbij dus een Mercedes naar keuze ! U ziet dat wij dus ook behoorlijk in de bus blazen...

zondag, 25 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home