zondag 4 december 2005

Help de publieke omroep


In mediastad heerst angst en onrust. De maatregelen die door het kabinet worden verlangd tasten veel belangen aan van omroepmedewerkers. Wat moeten ze doen als deze maatregelen doorgang vinden. Bij de overheid aankloppen voor een uitkering is er niet bij, daarvoor hebben ze al genoeg op de bank gezet. Nee, het zou vreselijk zijn als hun gezicht niet meer op het scherm zou verschijnen en zij geen 'bekende' Nederlander meer zouden zijn. Stel je voor dat je niet herkend op straat zou lopen of niet meer uit de Staatsruif zou kunnen eten. Daar moest iets op gevonden worden. Er moest een leuke avond georganiseerd worden met grappen en grollen. Alle bekende TV personages werkten er aan mee. Hier ziet u zo'n bekende artiest die alles uit de kast haalde om maar vrolijk en geinig over te komen. Maar of het ook werkte?

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Nou, die Bruinslot hadden ze beter in die kernenergieatoombom kunnen stoppen. Dat is toch geen communiceren meer ! Nou moeten die programmamakelaars alle hete appels uit het vuur halen. Ik ben overgestapt op TALPA. Dat is pas TV man ! Elke dag voetbal van de hoogste klasse. Kom daar maar eens om bij die klup van Bruinslot

zondag, 04 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Deze foto is lang geleden genomen toen ik nog niet zoveel geld had en van alles aan moest pakken om aan de kost te komen. Zo dik ben ik nu niet meer. Maar het is wel een elegant gatje, ja toch?

zaterdag, 10 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home