zaterdag 24 december 2005

Welverdiende vakantie

Een van de Tourguys, vermoeid van alle werkzaamheden die het redacteurschap met zich mee brengt, besloot zichzelf maar eens een gezellige skivakantie te bezorgen. Via de moderne communicatiemddelen waren hotel en gezelschap in een mum geregeld. Onze Tourguy, een fervent en uitstekend skier:

is geen helling te steil of geen sneeuw te diep. Met veel bravoure stort hij zich van duizelingwekkende hellingen naar beneden, gordijnen van sneeuw opwerpend, om met een elegante bocht vlak voor een terras met aardige ski-meisjes tot stilstand te komen. De oooo's en aaaa's waren dan ook niet van de lucht. Met een nonchalante klik van zijn voet deed onze ski-held zijn ski's af en nam plaats op het terras. Lang hoefde hij niet alleen te zitten:


En zo werd het toch nog heel gezellig!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ja, mooi is dat en je vrouwtje maar alleen laten zitten, he? Toch maar goed dat die paperazzi in de buurt waren. Ben je ff mooi door de mand gevallen.

zaterdag, 24 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik wist wel dat die skier niet te vertrouwen was. Heb vroeger veel met hem samengewerkt maar dat hield niet over. Laat z'n lieve vrouwtje zomaar alleen zitten en dan maar lellebellen met allerlei totebellen. Als ie nou nog een hond voor haar had gekocht!

zondag, 25 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home