zaterdag 17 december 2005

De tegenaanval

Ondertussen zit onze Westerse held in Texas ook niet stil. Nog enigszins bedwelmd van de oliedampen die rondom zijn ranch opstijgen en nog wat duizelig na inzage van zijn megabankrekeningen, heeft deze koene verdediger van de Westerse waarden een vermetel plan uitgedacht. Hij heeft de beste grimeur uit Hollywood ontboden en hem opdracht gegeven van hem een 'lookalike' van onze Oosterse held te maken. Dat is deze fantastische grimeur, die al een paar Oscarnominaties op zijn naam heet staan, grandioos gelukt.

Op deze manier verwacht onze Westerse held in de nabijheid van zijn gevreesde tegenstander te kunnen komen om hem dan simpelweg uit te schakelen. Wij houden u van zijn avonturen op de hoogte.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Schande dat jullie door deze publicatie elke grimeur in een gevaarlijke positie hebben gebracht, zij kunnen nu elk moment slachtoffer worden van een wraakactie (de ontvoering in de Ghaza-strook vandaag van een Nederlander zie ik ook in het licht van jullie publicatie). Nogmaal schande.

Een verontruste Amsterdammer

woensdag, 21 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Goh, grimeurtje, ga je nu van angst je onderbroekkie bevuilen? Waar ben je nou bang voor? Kun je je als een echte Hollandse kerel niet verdedigen? Ja, als je zo reageert wordt het niks hier in Nederland. Inplaats van dat je zegt: ik lust ze rauw, ga je in een hoekie zitten grienen. Slapjanus, je moet voor je mening durven uitkomen!!!

donderdag, 22 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home