donderdag 26 januari 2006

Een nieuwe modelijn

Het is een akelig wereldje in Den Haag. De onvolprezen Pechtold heeft ons dat nog eens duidelijk gemaakt. De VVD was gekomen met het idee om boxershorts op de markt te brengen:
Dit model is duidelijk bestemd voor de jonge honden van de VVD. Dit model: is meer voor de couponnetjesknippers en sigarenrokers.
De Tourguys willen niet achterblijven als er geld te verdienen valt en komen binnenkort uit met een nieuwe modelijn in G-strings waarvan u op bijgaande foto nog een onderdeel kunt zien:
Onze ontwerpers hebben een lijn ontworpen die door jong en oud gedragen kan worden. Wat ons echter verraste was dat een lid van de jonge liberalen zo vrij was om alvast een van onze pronkstukken in Frankrijk te showen: Wij zijn de JOVD hier erg dankbaar voor en hopen binnenkort een wederdienst te kunnen bewijzen.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Zeg guys, ik was met een paar vrienden gezellig in la France, o la la, maar daar wist de partij niets van. Ik hoop maar dat dit niet naar buiten komt, want anders lig ik er uit.

vrijdag, 27 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Ja, ik was er ook bij maar die string zat zo diep in zijn reet dat we geen moer konden doen. Jammer, want hij had wel een lekker kontje.

maandag, 30 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home