maandag 23 januari 2006

De Augiasstal

Wat een weelde! Eindelijk een politicus, en nog wel een minister, die iets durft te zeggen over het verkalkte, geheel dichtgeslibde bestuurlijke apparaat in Den Haag. Hulde aan onze dappere minister Alexander Pechtold: In de antieke oudheid reinigde Hercules de stal van koning Augias omdat daar 30 jaar lang niet de bezem doorheen was gehaald. Ook in het Binnenhof was het langzamerhand een smeerboel geworden waar een normaal mens de weg niet meer kon vinden. Min. Pechtold, die altijd een heldere kijk heeft op de dingen om hem heen, kreeg vele adhesiebetuigingen en geschenken om toch vooral door te gaan met dit reinigende werk: Ook de boksclub "Knock Out" uit Hedel liet zich niet onbetuigd en maande onze minister aan toch vooral door te gaan met zijn strijd tegen deze verkalkte politieke bende, die alleen maar op eigenbelang uit is. Mocht dit niet helpen dan wil de club wel even naar Den Haag komen om de minister terzijde te staan.

4 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Inderdaad ! Heelemaal mee eens ! Faantaastische man ! Ook hij moet een Nobelprijs krijgen ! En vooral die guitige oogopslag. Ben heelemaal weg vanum !!!

maandag, 23 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Voorzitter Witglas vindt het oncollegiaal van onze held Pechtold dat hij zo uithaalt naar de Haagse politiek. Maar die stomme oenen, die eigenlijk nergens voor deugen en nergens verstand van hebben, hebben dit aan zichzelf te wijten. Eindelijk eens een frisse wind en meteen moeten de ramen en deuren weer dicht. Ga alstublieft zo door heer Pechtold iedereen zit erop te wachten dat van deze stoethaspels eens de oren worden gewassen.

maandag, 23 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Buiten de Nobelprijs mag ie ook nog mijn ere medaille van Europeaan van het Jaar hebben ! Echt een faantaastische man !!!

maandag, 23 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Wij, De Verontruste Burgers, hebben een peiling uitgevoerd onder een representatief deel van de Nederlandse bevolking met de vraag wie ze het liefst als volgende premier zouden willen zien. Het is niet verwonderlijk dat hier de Hercules van de Nederlandse politiek, Pechtold, als eerste naar voren, kwam, de anderen ver achter zich latend. Wij zijn direct een campagne gestart om dit Wonderkind in de Nederlandse politiek te promoten onder de titel: Een frisse wind is beter dan een zachte flodder.

donderdag, 26 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home