donderdag 16 februari 2006

Leefbare lobotomie Rotterdam

"De Staat moet zwangerschappen bij verslaafde vrouwen, Antilliaanse tieners en verstandelijk gehandicapten kunnen afbreken", aldus de Rotterdamse wethouder M. van den Anker van Volksgezondheid van de partij Leefbaar Rotterdam na een succesvolle medische ingreep.

Wij van de Tourguys zijn het daar van harte mee eens natuurlijk ! Elke ingreep is goed, zolang het maar ingrijpend is ! Maar zou het niet handiger zijn om eens in te grijpen in het “gedachtengoed” van de Levend Barende Mevrouw van den Anker. Wij hebben een hersenscan van het wichtje laten maken maar dat voorspelde niet veel goeds.

Om te beginnen dan maar een lobotomietje, ondanks het wat homofiele karakter van deze ingreep. Helaas pasten er slechts makakenhersens in het verwarde koppie van mormeltje. Aangezien ingrijpen kennelijk al is toegestaan hebben we maar even "doorgepakt" en op die manier de geestelijke gezondheid van deze partij nieuw leven ingeblazen met bovenstaand gevolg.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wij zijn het volkomen eens met deze ingreep. Mevr. v.d. Anker, van het LPF heeft het goed begrepen. Geen idioten, verslaafden, junks, straattuig, schorem, bonuspakkers, belastingontduikers, gelovigen enz. enz. meer in onze samenleving. HOUDT ONZE SAMENLEVING REIN EN FRIS! WE ZIJN AL LANG GENOEG GETEISTERD DOOR DIT TUIG!!! En straattuig moet aan handen en voeten geketend hondendrollen opzuigen en zwerfvuil verwijderen.

donderdag, 16 februari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Volkomen mee eens! Opsluiten dat tuig! Als ze voor de 2e keer gepakt worden, meteen straftaken laten verrichten. Er is genoeg te doen.

zondag, 19 februari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Faantaastisch idee! Dat tuig vermenigvuligt zich als ratten en wordt steeds agressiever. Door Maarten 't Hart is er een studie gedaan naar agressiviteit onder ratten. Hoe meer er zijn in een beperkte ruimte, hoe groter de agressiviteit. Afbreken dus en steriliseren!!

dinsdag, 21 februari, 2006  

Een reactie posten

<< Home