zaterdag 11 februari 2006

Zelfbediening

Aangezien de moslims niets meer met de verworvenheden van het fantastische Westen te maken willen hebben, zijn ze zelf maar met een junkfood-keten begonnen:

Het zal u niet verwonderen dat ze daar vooral geiten- en kamelenvlees serveren. Want het zijn vooral deze dieren die ze van buiten en vooral van binnen zo goed kennen. De Tourguys, niet bang voor een avontuurtje hebben verschillende hapjes geprobeerd, maar waren over het resultaat niet erg enthousiast. Een beetje taai en droog. Maar daarom misschien wel goed voor de lijn. De moslims zijn ook meteen begonnen dikke, vette Westerlingen hun land uit te lazeren: Dat zal allemaal wel weer ten laste van ons zorgstelsel komen. Maar we denken dat onze initiatiefrijke minister van financiƫn daar wel een oplossing voor heeft.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Goed dat jullie een fotootje plaatsen van de F22 Raptor. Gelukkig hebben we in Nederland voor de de JSF F35 gekozen. Die F22 is niet vooruit te fikken zoals jullie hiermee hebben aangetoond. Als ondervoorzitter van de vaste commissie voor Defensie ben ik dus erg in m'n nopjes met dit weblog. Jammer dat jullie het niet zo zien zitten met mijn partij, maar gelukkig sparen jullie ook D66 niet. Tot genoegen, MAT.

zondag, 12 februari, 2006  

Een reactie posten

<< Home