zaterdag 22 april 2006

LIEGEN & BEDRIEGEN

Dit kabinet, de naam van de aanvoerder komt de Tourguys niet over de lippen zonder kotsmisselijk te worden, heeft weer een aardig staaltje boerenbedrog ten beste gegeven.

Schiphol mag uitbreiden van 400.000 naar 600.000 vluchten per jaar, mits de geluidshinder niet erger wordt. Tja, hoe doe je dat? Je verhoogt het aantal vluchten met 50% en je zegt dat het lawaai niet erger mag worden. Aha, we hebben een oplossing, we gaan 'salderen'. Mooi woord, he, maar het is bedriegerstaal. Als in de ene plaats wat minder overlast is, mag er inde andere plaats meer overlast komen. Naar de mensen die ziek worden van deze herrie wordt niet geluisterd. Wie hebben dit bekokstoofd: Ja, dit griezelige stelletje onder andere in samenwerking met de gluippartij CDA. Voor de komende verkiezingen moeten de ondernemers weer gepaaid worden, zoals nu de burgers gepaaid worden met een fooitje. Het is allemaal een schijnvertoning waar alleen de politici en hun partijen beter van worden. De Tourguys hebben besloten ze een predicaat toe te kennen:

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Maar wij krijgen er wel 52 pleuri bij dit jaar en daar zal die rooie rotkliek niet voor zorgen ! Geef mij maar Balkenbrei ! Leve het CDA en het GELOOF in de toekomst van dit mooie land !

zaterdag, 22 april, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Jan Modaal en tante Truus, zijn jullie nou zo dom of volgen jullie het kiesgedrag van je familie? Dat is precies wat 'gelovigen'ook doen! Niet openstaan voor andere mogelijkheden. De VVD en het CDA zijn dus voor jullie 'voorbeeldig'.
Gristenhonden en een ondernemerskliek! Eet u smakelijk!

maandag, 24 april, 2006  

Een reactie posten

<< Home