zaterdag 15 april 2006

OPRICHTING NIEUWE FIETSKLUP

(klik op het plaatje voor een uitvergroting !)


In het mooie Gooi hebben we een nieuwe fietsclub opgericht met een gezellige kantine. Er zijn diverse biersoorten naar eigen wens te verkrijgen en te drinken. Ook bitterballen op afroep in het altijd versche frituurvet natuurlijk. Een en ander geheel in tegenstelling tot de OSO BILJARTKLUP. Ook bieden wij de mogelijkheid om kennis te maken met de heer Philip Smit (hij kan ook het zonnetje in UW huis zijn !). Tijdens de besluitvormende plenaire oprichtingsvergadering van onze nieuwe FSK werd al gesproken over een streefgetal van 1K nieuwe leden ! Dat gaat nog wat beleven ! Tevens zijn wij op zoek naar ervaren schrijvers voor deze web bijdragen. Zowel redaksjoneel als fototegnies dienen zij begaaft te zijn !

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Gaarne willen wij ons bij dezen aanmelden voor Uw Klup. Dit mede omdat er hier in Eemnes reeds geruime tijd geen betrouwbare rijwielhersteller meer actief is. Beschikt U over voldoende bandenwippers? Zo neen, dan hebben wij nog enkele ongebruikte exemplaren in voorraad. Wij zijn blij dat Pasen 2006 zo toch nog een feestelijk karakter krijgt. Jongens, bedankt!

zaterdag, 15 april, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Je reinste oplichterij! Wat dachten jullie nou voor elkaar te kunnen krijgen? Jullie kunnen nog niet eens een deuk in een warm krentenbrood slaan, laat staan dat jullie een band kunnen plakken. Nee, voor het echt vakwerk...naar de vakman en niet naar prutsers. Bovendien is het ons bekend dat er bij de OSO (net zoals bij de hele omroep) bijzonder veel wordt gejat. Dus je fiets is daar zker niet veilig.

zondag, 16 april, 2006  

Een reactie posten

<< Home