dinsdag 9 mei 2006

EEN KONINKLIJKE VANGST!

Door het gelapzwans en geluiwammes van twee van de drie Tourguys bleek er een flink gat geslagen te zijn in de Zwitserse bankrekening. De bodem was in zicht! Goede raad was duur. Een van de Tourguys bracht naar voren dat tegenwoordig de mensen alles verzamelen wat in aanraking is geweest met een zogenaamde BN (Bekende Nederlander). Vooral de Oranjes scoren hierbij hoog. De Tourguys, die goede relaties hadden met het loodgieterswezen (denk hierbij aan het loodgietend prijsdier, de loodgieters van Nixon tijdens de Watergate), namen contact op met een van de loodgieters van Huis ten Bosch:



Deze betrouwbare figuur was bereid om, na enige investeringen van de kant van de Tourguys, een handige installatie aan te brengen in het koninklijke schijthuis zodat de door de Majesteit geproduceerde drol netjes opgevangen kon worden. En ja hoor, het resultaat was boven verwachtingen:

Een prachtige, puntgave koninklijke keutel. Je kan zien dat de Majesteit ook hier haar werk tot in de puntjes weet te doen. De Tourguys willen dit exemplaar op een binnenkort te houden veiling onder de hamer brengen. De hoogste bieder krijgt er gratis deze kroon bij:



Een bezit om trots op te kunnen zijn. De Tourguys hopen dat door deze actie hun Zwitserse bankrekening weer behoorlijk gespekt zal worden.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Volgens mij komt die drol van de Spullenbaas, die kan er ook zo'n mooi puntje aan draaien!

dinsdag, 16 mei, 2006  

Een reactie posten

<< Home