dinsdag 9 mei 2006

HET GROTE ONGENOEGEN

Het is voorjaar, de lammetjes dartelen weer door de wei, de koeien verwelkomen na een lange afwezigheid het frisse, jonge groen (als ze tenminste niet opgesloten ztten in zo'n Auschwitz-stal van een CDA-gluipboer). Voor de vleeseters moet er voortdurend vers vlees worden aangevoerd. Er is een foto van een rituele slacht, waar schapen, in een rij liggend, fluks de keel wordt afgesneden, maar de publicatie daarvan werd door een van de Tourguys tegengehouden. Ook geiten worden, nadat ze in huiselijke kring enige ongewenste intimiteiten hebben moeten verduren, massaal afgeslacht:



Enige nadenkende Amerikanen (die zijn er nog wel, hoor) hebben voor de grootste junk-food fabrikant het volgende logo ontworpen:





Osama bin Laden heeft ons inmiddels laten weten volkomen achter deze actie te staan en als hij de kans krijgt zal hij de Amerikaanse adelaar persoonlijk de keel doorsnijden:
En verder gaat het in de wereld eigenlijk best goed afgezien van de doden die elke dag in Irak vallen, de 'gelovigen' die elkaar afslachten, de ethnische zuiveringen hier en daar, het voetbalschorem dat elke gelegenheid aangrijpt om rotzooi te trappen, de ASO-bakken rijders die de brandstof van hun nageslacht opsouperen enz. enz. De Tourguys kregen van hun persoonlijke blanke godje de verzekering dat hij hun eventuele klachten in de komende godenraad op de agenda zal plaatsen:

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home