woensdag 10 mei 2006

ZELFS SPOTTEN MAG NIET MEER!

Koud hadden de Tourguys de prachtige bijdrage van de koninklijke vangst geplaatst of bij een van hen stonden de AIVD'ers al voor de deur:


Een zogenaamd belangrijk figuur eiste op hoge toon toegang tot het pand, hetgeen uiteraard werd geweigerd. Met een megafoon werden de omwonenden op de hoogte gesteld van hetgeen de majesteit was aangedaan. In het oranjegezinde buurtje liep iedereen te hoop en begon op verontwaardigde wijze mee te kraaien. De Tourguy had toch al geen hoge pet op van deze zwakzinnigen die bij iedere verjaardag van de 'koninklijke' uitvreters en zakkenvullers wat lappen rood, wit en blauw uithangen, maar nu was de maat vol. Fluks de tuinspuit gepakt en het hele zooitje naar huis gespoten. De AIVD'ers riepen nog dat ze inmiddels een dik dossier hadden aangelegd:
en dat hij er nog wel meer van zou horen.

Dat is inmiddels gebeurd. De betrouwbare loodgieter uit Huis ten Bosch berichtte hem dat de 'koninklijke' poepdoos kort na deze gebeurtenissen was verwijderd:
en was doorverkocht aan een hoveling die de majesteit toch al aldoor in de reet kroop. Er zijn mensen die bijna alles letterlijk nemen wat ze lezen, dus de passage van de hoveling/lakei dient u nu niet letterlijk te nemen.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home