dinsdag 15 augustus 2006

GONNY HAD EEN GOEDE LEERMEESTER

Er is al veel over haar geschreven, Gonny van den Oudenallen, een raspaardje in de politiek:
In de Amsterdamse gemeenteraad, waar deze oplichtster lid van was, werd al behoorlijk gesjoemeld, maar toen min. Veerman voor twee keer sjoemelen aan de kaak was gesteld en dat straffeloos kon doen, dacht Gonny THAT IS THE PLACE TO BE!
Nadat ze als gemeenteraadslid eerst haar eigen bedrijfje voor 70.000 euro had ingehuurd om haar te helpen met het raadswerk, verhuurde ze ook nog tot 2 keer toe haar sociale huurwoning voor 3 maal de huur die ze zelf betaalde. Bovendien had ze een winkeltje met personeel dat ze zwart betaalde! Al met al een goede start voor het echte werk: het kamerlidmaatschap.
De laffe CDA en VVD vreesden nieuwe verkiezingen en lieten dus toe dat deze oplichtster VOLKSVERTEGENWOORDIGER werd. Ze heeft nog maar 24 dagen te vergaderen en heeft dan 170.000 euro binnengesleept. Het gebeurt dus allemaal straffeloos. Niemand is door de politie van de kamerbankjes gesleurd en evenmin is er een aanklacht tegen dit schorem ingediend. De Tourguys zijn van plan binnenkort een zwaar bewapend fietserspeloton naar Den Haag te sturen om deze Augiasstal uit te mesten.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Hee schorum, ik zou maar uitkijken als ik jullie was. Mijn opdrachtgeefster en eigenaar van het bedrijf "Dreams Come True" heeft jullie wel in de gaten ! Opruiers zijn jullie. Gon is een echt tof wijf en als jullie zo doorgaan komen wij wel even orde op zaken stellen. Pleurisleiers !

dinsdag, 15 augustus, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Anoniem scheldkanon, de dromen van je opdrachtgeefster bevinden zich allemaal in het domein van: Oplichting, fraude, machtsmisbruik en meer van dat soort zaakjes. Jij zult ook wel zo'n getatoueerde comapatient zijn waar zij vrij spel mee heeft. Zeker de BLO niet af kunnen maken, he?

dinsdag, 15 augustus, 2006  

Een reactie posten

<< Home