vrijdag 30 december 2005

Aliens in het Gooi II

In onze vorige aflevering hebben wij al gewaarschuwd voor het feit dat ZE er zijn, maar veel geloof werd daar niet aan gehecht. Onze redacteuren, die van nature rasspeurhonden zijn zoals het echte journalisten betaamt, lieten het er niet bij zitten en trokken er 1e kerstdag gewapend met de vertrouwde digitale camera op uit. Het resultaat was onthullend:

Deze twee buitenaardse wezens wilden gaarne voor ons poseren en middels gebarentaal maakten ze ons duidelijk dat dit een verkennend bezoek was. Een volgend bezoek zou van andere aard zijn. Maar wat dat precies inhield wilden ze niet kwijt. Wel wezen ze ons de plek aan waar het grote ruimtevaartuig zou moeten landen:

De schrik sloeg uw vermetele reporters om het hart toen ze al deze voorbereidingen hadden aanschouwd. Wat voor bedoelingen hadden deze buitenaardse wezens? Hadden ze het goede voor met onze aarde? In angstige spanning peddelden de Tourguys naar de redactie om u kond te doen van hun bevindingen. Zo gauw we weer nieuws hebben, melden we ons weer.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home