maandag 26 december 2005

Schokkend nieuws over moslim-nicht!


Pikante foto's nicht Bin Laden

LONDEN - De terreurleider Osama bin Laden zou zich de haren uit zijn baard trekken als hij het glossyblad American GQ onder ogen zou krijgen met daarin de pikante foto's van zijn schaars geklede nicht Wafah Dufour . Slechts gekleed in struisvogelveren ligt de 26-jarige schone in een bevallige pose op een bed en in een bubbelbad.
Dufour is de dochter van Bin Ladens halfbroer Yeslam en werkt als fotomodel. Osama en Yeslam zijn twee van de in totaal vijftig kinderen die hun vader Bin Laden heeft verwekt.

Ze is geboren in de Verenigde Staten, maar woonde tot haar tiende in Saudi-Arabië. Nu woont ze in New York, maar op het moment van de aanslagen van 11 september 2001 verbleef ze in Genève. Osama bin Laden wordt gezien als het brein achter deze en andere aanslagen.
Wafah wil niets met Osama bin Laden te maken hebben en heeft daarom na 9/11 de meisjesnaam van haar moeder Dafour aangenomen.
"Iedereen brengt mij in verband met die man (Osama), maar ik heb niets met hem te maken." Ook zegt ze geen contact te hebben met haar vader en de andere vierhonderd familieleden van zijn kant die in Saudi-Arabië wonen.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Bij alle heilige maagden in het paradijs!! Dit is onbegrijpelijk. Ik heb deze vrouw zelf nog besneden. Dat gebeurde op verzoek van haar familie want die had al begrepen dat ze graag met haar hebben en houwen te koop liep. Ik ben geen expert in besnijden en heb toen maar een oud scheermesje gebruikt. Ik had het beter anders kunnen gebruiken want een dergelijke foto is voor ons een belediging.

dinsdag, 27 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home