woensdag 30 november 2005

Nieuw afkickcentrum


Eindelijk! Het is zo ver! Er is een nieuw afkickcentrum gekomen. De burgers waren de overlast meer dan beu en dreigden processen aan te spannen tegen de overheid die volgens hen veel te laks was. Dat de verslaafden aldoor maar hun gang konden gaan, waren ze meer dan zat. Wij moeten ons aan de regels houden en dat moeten de anderen ook maar doen. We hebben genoeg geleden onder de klassejustitie. Het afkickcentrum biedt ruimte genoeg voor velerlei catgorieen. Het proces dat een verslaafde doormaakt bij het afkicken vormt het uitgangspunt. Er zijn 3 fases. 1e fase: vrijwillige gevangenschap. De verslaafden worden tegen zichzelf beschermd. 2e fase: therapie. 3e fase: resocialisatie van de verslaafden. Maar doelstelling nummer 1 is het afkicken van aan geld verslaafde burgers. Hiervoor komen in aanmerking:
a. commissarissen van de koningin met zeer veel commissariaten en bijbaantjes.
b. directeuren van zorginstellingen of nutsbedrijven met een bovenmatig salaris.
c. handelaren in voorkennis
d. 2e Kamerleden die hun bijbanen niet opgeven
e. overigen: dat zijn de graaiers die er niet genoeg van kunnen krijgen binnen te halen.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ik ben zojuist weg bij die verschrikkelijke RABO-bank, de meest dieronvriendelijke bank die er is. Leende boeren veel geld om Auschwitz stallen te bouwen en van die verschrikkelijke voedersilo's . Meneertje Wijffels, die nu bij Natuurmonumenten en Natuurbescherming zit, (de gotspe) was toen voorzitter van die bank. Eerst binnenhalen en nu de mileufreak uithangen. Deze persoon moet onverwijld naar het nieuwe afkickcentrum. Ik ga nu een lijst samenstellen van candidaten. U hoort nog van mij !

donderdag, 01 december, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Aan een tevreden Postbank gebruiker.
Ik ben erg benieuwd naar de lijst die u gaat samenstellen, maar ik vrees dat dit weblog te klein is om ze er allemaal op te krijgen. De graaicultuur heeft als een virus alle hogere ambtenaren, directieleden, commissarissen (ook van de politie) enz. in haar greep gekregen. Er schijn geen geneemiddel voor te zijn. Het enige is afkicken (en liefst cold turkey).

zondag, 04 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home