woensdag 30 november 2005

De media komt naar Haaksbergen

In zijn hoedanigheid als misdaadverslaggever van dagblad De Telegraaf zal topjournalist John van den Heuvel hoogstpersoonlijk een bezoek brengen aan het rampgebied. Dat is dinsdagavond bekendgemaakt door een woordvoerder van Burgemeester Loohuis van de Gemeente Haaksbergen. Het Twentse dorp wordt nu al vier dagen geteisterd door stroomstoringen, sneeuwoverlast, extreme nachtvorst en andere vormen van kleine criminaliteit.
Aan de gemeentegrens van Haaksbergen zal Van den Heuvel worden opgewacht door enkele leden van de ondergronds opererende politieke partij Leefbaar Haaksbergen die samen met de plaatselijke Burgerwacht een erehaag zullen vormen voor de misdaadjournalist. "Ik heb mijn kogelvrije vest al uit de mottenballen gehaald," aldus een strijdvaardige Van den Heuvel eerder vandaag tijdens een besloten persconferentie in de Benzinebar te Groningen. (Kijk hier voor de aanvangstijd)
Ook het RTL 5 programma Bureau Misdaad zal in een extra uitzending aandacht besteden aan het bezoek van John aan Haaksbergen. Kijken dus!

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

I am the media !

woensdag, 30 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home