zaterdag 14 januari 2006

Ethisch reveil in Italie

Het is eindelijk zo ver! De Italianen, die we hier in het kille Noorden toch altijd als een beetje achterlijk beschouwden vanwege de katholieke kerk die ze daar vereren, de mafia waar ze niet tegenop kunnen, de despoot/dictator/zakkenvuller Berlusconi die ze maar voortdurend in het zadel helpen, zijn eindelijk uit hun middeleeuwse roes ontwaakt. In verschillende steden zijn demonstraties tegen de overheersende rol die de kerk daar in hun leven heeft. Kardinaal Ruini in samenwerking met Hitlerjugend adept Ratzinger (bijgenaamd het pausje) wil abortus tegengaan en homo's uit allerlei ambten ontslaan:
Ratzinger, zoals bekend in zijn jeugd bij de Hitlerjugend geweest, was daar natuurlijk niet voor niets. Hitler koesterde in het geheim de mannenliefde, had een relatie met Ernst Rohm, de SA-man (die hij later om zeep liet brengen). Ook Ratzinger komt er niet voor uit, hoeft ook niet want met al die mannetjes met jurkies aan heeft ie ze maar voor het uitzoeken. Ja, dat is de kat op het spek binden. Ruini heeft er duidelijk schik in dat al die domme mensen naar zijn 'pijpen' dansen en zondag weer ja en amen zullen zeggen in de kerk. Maar ondertussen gaan deze flinke Hormoniagirls lekker door met waar ze mee bezig zijn en trekken zich van de Jan-jurken niks aan.

5 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Mag ik U namens de Jan-Jurken attent maken op een ernstige spelfout in uw artikel ? Het pausje heeft niet de achternaam Ratzinger edoch Nazinger ! Begrijpt u wel ?

zaterdag, 14 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Moet het niet zijn Voorzinger? Want je blijft toch na het zingen niet in de kerk?

zondag, 15 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

NAZI nger, valt het kwartje nu wel, sukkel ?

maandag, 16 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Hep de boel maar effe in 't gewoan haags fetaalt !
Tis èndelijk zau vâh! De Italiane, die we hieâh in ut kille Noâhde toch altèd as een beitje agtelijk beschâhde vanwege de kathaulieke kerk die ze daah vereire, de mafia waah ze nie teigenop kunne, de despaut/dictator/zakkevullâh Begluscauni die ze maah voâhtdurend in ut zadel hellepe, zèn èndelijk ùit hun middeleiuwse roes ontwaak. In veschillende steide zèn deimonstrasies tege de auvâhheâhsende rol die de kerk daah in hun leive hep. Kagtinaal Rùini in samewerking met Hitlerjugend adep Ratzingâh (bègenaam ut pâhsje) wil abogtus teigengaan en haumaus ùit alleglè amte ontslaan
Ratzingâh, zoas bekend in zèn juig bè de Hitlerjugend geweis, was daah netuâhlijk nie voâh niets. Hitlâh koestâhde in ut gehèm de manneliefde, had een reilasie met Erns Rohm, de SA-man (die hè latâh om zeip liet brenge). Auk Ratzingâh komp r nie voâh ùit, hoef auk nie want met al die mannetjes met jurkies an hep ie ze maah voâh ut ùitzoeke. Ja, dat is de kat opput spek binde. Rùini hep r dùidelijk schik in dat al die domme mense naah zèn pèpe danse en zondag weâh ja en ame zulle zegge in de kerk. Maah ondegtusse gaan deize flinke Hormauniagirls lekkâh doâh met waah ze mei bezig zèn en trekke zich van de Jan-jurke niks an.

maandag, 16 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Welk kwartje, eikel? Die nasie-nazi van jou komt m'n strot uit. Nu het toch voorjaar wordt kun je misschien beter een mooie cunnilingus gaan planten of een paar Chinese liefdeskogels aanbrengen. Zoek het maar uit, warhoofd.

maandag, 16 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home