zaterdag 14 januari 2006

Revanche!

In onze bijdrage van 13 januari deelden wij u mee dat het Nederlandse detachement is aangetreden. Wij vertelden u echter nog niet wie het bevel zou gaan voeren omdat hierop een embargo berustte. Dat is nu opgeheven. Het verheugt ons u te kunnen meedelen dat een alom bekende figuur, gepokt en gemazeld in vele gevechten, de leiding op zich heeft genomen. Een vechtjas die voor heel wat hete vuren heeft gestaan. Mogen wij u voorstellen aan:
Ja, u herkent hem natuurlijk! De ijzervreter, de man die het aanzien van ons land in de wereld zoveel goeds heeft gedaan, de toenmalige overste Karremans!!! Door Couzy daarna bevorderd tot kolonel. Ze zullen het dus wel weten bij onze onvolprezen Landmacht. Voor alle zekerheid krijgt kolonel Karremans iets extra's mee waarmee hij zijn nederlaag, die al van te voren vast staat, kan beklinken:
Kolonel Karremans, de laatste jaren werkzaam bij de NATO in Duitsland is er alles aan gelegen om niet weer zo'n: juist ja: MODDERFIGUUR te slaan. Dat deze man na Srebrenica nu weer aan de bak komt en zijn gezicht durft te laten zien, is iedereen een raadsel. Behalve de toenmalige belachelijke figuur, min. van defensie Voorhoeve.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Jongens, konden jullie ons die schande niet besparen? Die Karremans staat erbij alsof ie in zijn broek heeft gescheten en elk moment in huilen kan uitbarsten. Die foto is al de hele wereld over gegaan en nu weer!

zondag, 15 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Dat ie in zijn broek had gescheten, klopt inderdaad. Wij moesten na het debacle van Srebrenica alle shit opruimen van die schijtebroeken.

maandag, 16 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home