donderdag 16 februari 2006

Moordenaars, bedriegers, oplichters

Je leest nog eens wat als je over het Internet surft. Soms denk je: erger kan het niet, maar het kan nog altijd erger. Laten we nog eens het criminele zooitje van het Vaticaan bij de kop nemen en hun Führer:

Zoals u weet Hitlerjugend adept geweest en nu gekozen als zielenherder voor talloos vele miljoenen. Het Vaticaan dat niets deed om in WO II de joden te beschermen (vandaar deze nazi), dat een geheim verdrag sloot met Hitler, aandelen heeft in wapenfabrieken en anti-conceptiepillen (terwijl ze daar zogenaamd mordicus tegen zijn), onnoemlijk rijk is en de armen laat sterven, pedofiele priesters beschermt, een moordenaar had, kardinaal Paul Marcinkus, die paus Johannes I vermoordde. Het Vaticaan dat 'Ratlines' had waarmee nazi-misdadigers konden ontsnappen, banden heeft met de maffia en met drugsbendes. Hoe is het GVD toch mogelijk dat zoveel idioten nog geloven terwijl daar de grootste criminele organisatie ter wereld doet alsof ze de onschuld zelve zijn?

4 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Nou Nou Heren
Het vaticaan zal vast ook wel goede dingen hebben , hoor.
Ik vindwel dat jullie een toontje te hoog zingen.Jullie zijn vast vroeger koorknaapjes geweest

donderdag, 16 februari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Bewijs dat maar eens ! Van die aandelen in anti-conceptie middelen ! Ik lees het graag...

vrijdag, 17 februari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Geachte Bastiaan Rucker, er staat aan het begin van dat verhaal dat je via het Internet veel teweten kan komen. Doe dat dan eens. Keek bij Banco Ambrosiano, Calvi. Marcinkus. Vrijmetselaarsloge P2. Klik: Vaticaanse maffia aan of Vaticaanse misdaden en je komt een heel eind. Maar ja, van te veel rucken krijg je hersenverweking of ruggemergkanker. Kijk dus maar uit.

vrijdag, 17 februari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Meer informatie over het Vaticaanse schoftentuig? Lees dan mijn verslag op Internet: The Vatican Files. Ook het Rode Kruis blijkt aardig meegeholpen te hebben deze nazi's een veilig onderkomen te bezorgen.

vrijdag, 17 februari, 2006  

Een reactie posten

<< Home