zondag 19 maart 2006

Varkensboerenpest

Zojuist is bekend geworden dat ziekenhuizen varkensboeren liever niet hebben omdat ze zo besmettelijk zijn. Ze dragen iets bij zich dat moeilijk te bestrijden is. De bewoner van dit pand zit er niet zo mee:






De boer bij wie hij in de stal zat, had van hem en al zijn broertjes en zusjes onverdoofd het staartje afgeknipt: Hij hoopt nu maar dat ze hem in het ziekenhuis onverdoofd zullen opereren, want ja, waarom mag je het bij dieren wel doen en bij mensen niet? De boeren zijn enigszins in paniek geraakt en proberen nu met wijwater hun zonden af te wassen: Maar de Tourguys denken dat het te laat is, ze hebben in de eerste plaats aan hun portemonnee gedacht en niet aan het leed dat ze de dieren toebrengen. De Tourguys hopen eveneens dat de volgevreten Nederlanders niet aldoor goedkoop vlees willen (vr)eten maar een aantal keren per week een smakelijke vegetarische maaltijd willen gebruiken. Dat vermindert de kans op dierenleed EN darmkanker.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

De Partij van de Dieren is zeer verheugd over dit bericht. Eindelijk eens de ware toedracht over het pijnlijk verminken van dieren. En dat met die schattige biggetjes. Er is een gezegde: wie goed doet, goed ontmoet. De Partij van de Dieren heeft een nieuw gezegde gevonden: Wie leed doet, leed ontmoet. De afschuwelijke Veerman is hierbij is als eerste aan de beurt, als goede tweede gevolgd door varkenshouder/kamerlid R. v.d. Brink. Zij zullen tijdens de bevrijdingsfeesten op de Dam in Amsterdam onverdoofd gecastreerd worden. De toegangsprijs voor deze fenomenale gebeurtenis bedraagt 1o euri.

dinsdag, 21 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Nou, daar wil ik goddomme wel een keertje bij zijn ! Dah wil ik wellus meemaoken ! Het CDA en die LPF in openbaar de ballen afdroaien, te gek ! Ik ga daar meteen een lietje over skrijben !

woensdag, 22 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home