vrijdag 10 maart 2006

De afgang van het CDA

Aangezien het verlies van de VVD, door de rare praatjes van Zalm, van Aartsen en Wiegel, de meeste aandacht trokken, gingen velen voorbij aan het veel grotere verlies van het CDA. Ongeveer 300 gemeenteraadszetels minder!!! In een obscuur zaaltje, ergens in het donkere zuiden, werd koortsachtig beraad gehouden:

Zelf kwamen ze er niet uit, weshalve werd besloten de hulp van bovenaf in te roepen en te rade te gaan bij de 'maagd' in Lourdes:

Daar hadden zich ter plekke al meer wonderen voltrokken. Maar net als bij Yomanda hadden deze wonderen geen lang leven en stortten krukkenlopers en rolstoelrijders buiten het zicht van de massa al snel weer in. Maar hoop doet leven. Hier zien we de vertegenwoordigers van het CDA massaal op weg naar het nieuwe wonder:
Voor zover de Tourguys op dit moment bekend is, heeft de 'maagd' toegezegd iets voor Olland te willen doen maar dan moest de verschrikkelijke Veerman eerst een diploma Diervriendelijkheid zien te behalen. Gezien zijn achtergrond lijkt ons dat echter een schier onmogelijke taak.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Als die Roomsche Gluip Partij nou nog die Limbo d'r uit flikkerd zijn we op de goede weg in het Haagse ! Iedereen heeft z'n consequenties getrokken behalve de Vaticanisten zoals ik ze altijd noem. Zou dat komen door die topnazi in Rome ? Leve het Liberalisme !

vrijdag, 10 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home