zaterdag 11 maart 2006

Behoud van koopkracht !

Na de verkiezingen zijn er altijd een paar partijen die hun wonden moeten likken. En waarom hebben ze verloren? Omdat de kiezers denken dat ze bij de andere partijen op dat moment meer baat zullen hebben. Die hebben immers beloofd dat 'de mensen' er in KOOPKRACHT niet op achteruit zullen gaan. Voor de mensen die moeilijk rond kunnen komen is dat inderdaad belangrijk. Maar voor de meesten in dit welvarende landje is meer geld eigenlijk niet zo best:




Veel mensen eten te veel: (en zouden hun maaginhoud meteen in een kruiwagen moeten storten)












en bewegen te weinig:










Deze figuur, het is niet meer uit te maken of het een man of een vrouw is, dacht met bungy-jumpen wat van zijn gewicht af te kunnen halen, maar helaas brak de verstevigde kabel:

De Tourguys raden daarom iedereen in dit volgevreten landje aan om meer te bewegen en niet altijd in de auto te zitten of voor de baggerbuis met wat chips en bier. U zult zich er ongetwijfeld beter bij gaan voelen.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Die figuur die u onherkenbaar vindt is mijn oudoom Ludovicus van Aenstral. Hij was vroeger een begenadigd natuur- en wiskundige, de uitvinder van de kwadratuur van de cirkel. Maar binnen zijn beroepsgroep werd hij met de nek aangekeken en toen zijn vrouw hem ook nog verliet voor een wiskundige die niet bij hem in de schaduw kon staan, werd het hem allemaal te veel. Hij begon onmatig te eten en te drinken om zijn frustraties kwijt te raken. Hij zwol op als een ballon en moest op een gegeven moment naar het ziekenhuis. Door de deur ging niet, dus takelen maar...met dit gevolg. Treurig om zo aan je eind te komen!

woensdag, 22 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home