donderdag 16 maart 2006

Blikvervuiling

De Tourguys rijden er heel wat op af. Kris kras door Nederland om allerlei relevante gebeurtenissen voor u vast te leggen en dat allemaal op de fiets. U zit in uw auto en bent zich niet bewust wat er zich allemaal op de binnenweggetjes afspeelt. Tijdens een spoedklus naar het zuiden des lands kwamen we het volgende tafereel tegen:

Gelukkig hadden we nog niet gegeten zodat we zonder ongelukken onze weg konden vervolgen. Enige dagen later, toen we voor een belangrijke persconferentie naar Den Haag werden ontboden, deed zich ter hoogte van Woerden het volgende tafereel voor:




(Klik op de foto voor de ware grootte)






De Tourguys wisten niet of ze moesten huilen of lachen en besloten toch maar zo snel mogelijk door te fietsen om op tijd op de persconferentie aanwezig te zijn. Maar enige kilometers verderop was het alweer mis:







Goede raad was duur, doorfietsen of de pijp aan Maarten geven. Dit werd ze toch wel te gortig. Ze besloten door te gaan en kwam veilig in het Haagse aan. Over deze persconferentie zult u binnenkort geinformeerd worden. Op de terugweg evenwel zagen ze ter hoogte van Schiphol het volgende:

De schrik sloeg ze om het hart. Het zal je kind maar wezen! Dat komt er nou van als er niet voldoende kinderspeelplaatsen zijn.





Nauwelijks van de schrik bekomen werden ze het volgende gewaar:
De Tourguys hopen dat het kind dat tussen beide ouders zit de rit heeft overleefd. Niet wetende of ze nu door de duivel waren bezeten of dat het werk hun te veel was geworden, besloten ze linea recta naar het Gooi terug te rijden om aldaar de hulp in te roepen van hetzij Yomanda, een EO-adept, een geflipte CDA'er of de absoluut onmogelijke Fons v.d. Poel (jakkes!)

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home