donderdag 16 maart 2006

WK voetbal in Duitsland

In het wereldje van het voetbal stijgt de spanning in verband met het komende wereldkampioenschap in Duitsland. Er worden 'vriendschappelijke' wedstrijden gespeeld om te kijken hoe de ploeg er voor staat. Als de uitslag tegenvalt, is iedereen in rep en roer, zoals in Duitsland waar zelfs de bondskanselier zich met de voorbereidingen begint te bemoeien. Er staan kennelijk grote economische belangen op het spel. Maar vlak Nederland niet uit. Bondscoach van Basten heeft Don Leo, zijn spion en sluwe tacticus, naar een uitermate exclusief en dus duur opleidingsinstituut gestuurd om nog de allerlaatste kneepjes van dit spelletje te bestuderen. Don Leo is met vlag en wimpel geslaagd:


hetgeen voor zo'n door de wol geverfde figuur niet zo moeilijk was. De Tourguys togen direct naar de alom bekende voetbalheld en vroegen hem naar de kansen van 'onze jongens'. Hij stelde vast dat het Nederlands elftal op dit moment in de peilingen op de derde plaats staat maar dat de kans groot is, nu hij Leo Beenhakker: summa cum laude is geslaagd aan de voetbaluniversiteit van Lekkerkerk, het elftal zeer waarschijnlijk op de eerste plaats zal eindigen. We houden hem aan zijn woord.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Bah, voetbal ! Gelukkig heeft Groningen gewonnen...dit voorjaar is dan tenminste gered. Voor de rest maar snel vergeten die ellende. Geef mij maar biljarten, da's pas sport !

woensdag, 22 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Sport???!!! In een rokerig, smerig hol je vette bierbuik op de biljarttafel hangen en dan mis stoten? Dat is toch iets voor minkukels en pederasten?! Met zo'n stokkie prikken en dan het laken scheuren. Laamenielache!

woensdag, 22 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home