dinsdag 4 april 2006

Koopziekte

Het was weer eens een Dwaze Dagen Dag in de Wespenkorf. Alle wijffies die verder niks te doen hadden dan alleen maar het geld op te maken van hun bonus-echtgenoten waren er als de kippen bij om toch wat voordeeltjes te gaan halen. Zo zie je maar, ze hebben nooit genoeg en ze willen ook nog voordeeltjes meepikken. Nadat al deze mutsen hun kindertjes in de ASO-bakken naar school hadden gebracht (2 minuten lopen) spoedden ze zich naar de grote stad om hun slag te gaan slaan. Maar bij een van de afslagen ging het mis. Een muts met een wel bijzonder grote ASO-bak dacht nog net even voor te kunnen dringen met dit gevolg:
Toen waren de rapen gaar. Degenen die nog ongedeerd uit hun bak konden komen, vlogen elkaar meteen in de haren. Het werd een grote kifterige, krabbende mutsenbende. En waar ging het uiteindelijk allemaal om? Een Larens mutsje had de blits gemaakt met deze aankoop:

En zoiets wilden die andere tutjes ook wel heben, want op hun ASO-bakken waren ze alweer uitgekeken. Hun vette ego-echtgenoten met hun gladde, strakke Armani-pakkies,








(dit is zo'n opgepoetst exemplaar met z'n hoerig aangekleed wijffie)
moeten dus weer hard aan de slag om hun bonus te kunnen halen. En zo gaat de wereld dus naar de verdommenis.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home