dinsdag 21 maart 2006

MISDAAD (journalistiek) NEEMT TOE !

De laatste dagen wordt de nationale Baggerbuis geteisterd door het misdaad journaille ! Ze zijn niet weg te slaan , de Johnnen van den Heuvels, de Bassen van Hout, de Barten Middelburg en de Peter Erren de Vries cs. Er worden veel hijgerige onderwerpen uitgezonden over hoeveel moorden de ontvoerders van de biermagnaat wel niet op z'n kerfstok heeft, wie heeft wel of geen gelijk, wie laat zich betalen door justitie, welke Harry Mensch betaalt wel of niet, de politie schijnt te hebben gelekt via de Pet etc. Een gewone eerzame burgen weet zich geen raad met deze rijstebrei van hele en halve waarheden, leugens, achterklap, roddel, geneuzel, gelul en kletspraat. Laten we artikel 1 van de grondwet (volgens een paar dubieuze populisten in Den Haag klopt ie toch al niet) dan maar aanpassen aan een zeer gewenste situatie: 'Allen die zich in Nederland bevinden ,worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

(BEHALVE JOURNALISTIEK ONVERMOGEN)'

Of anders gezegd: VUILNISMAN, KUNT U DIE HELE KLIEK VAN MISDAADJOURNALISTIEK NU VOOR ALTIJD EN EEUWIG OPBERGEN ZODAT WE ER NOOIT MEER IETS VAN ZULLEN HOREN ?

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

'Het programmeringsmodel is nodig om de neerwaartse spiraal van minder geld, minder kijkers, minder Ster te keren. Het is een logische keus voor een breder bereik en een beter aandeel, op voorwaarde dat de kwaliteit van de programmering in orde blijft. Een projectgroep onder leiding van Ton F. van Dijk heeft het model de afgelopen tijd ingevuld. Verschillende omroepen hebben nog steeds kritiek, maar de overgrote meerderheid kan zich desondanks vinden in de nieuwe genreschema’s.’
Deze profetische woorden sprak ik begin Maart 2006 uit. Ik zie echter dat jullie met je weblogje al verder zijn. Google maar eens op Baggerbuis en je zult zien dat je bovenaan staat. Kunnen jullie niet iets doen voor de Publieke Omroep ? Bel me even op 035-9116244 !

dinsdag, 21 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Vanavond was bij het allom gerespecteerde Woestijnruiters op Nederland 3 de misdadige journalist Peter R. de Vries aan het woord. Er kwam natuurlijk geen zinnig woord uit, geen enkele verklaring, duiding, feitelijkheid etc. Alleen gebazel, waarschijnlijk zus, wellicht zo en dat soort geneuzel. Ik kan het dan ook zeer met de hartekreet van uw weblog eens zijn: VUILNISMAN ! etc...

maandag, 27 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Hee, Tourguys, jullie denken toch niet dat je Bea bent, he? DE LEUGEN REGEERT. Als er gelogen wordt dan is/was het wel op Soestdijk en al die andere paleisies. Wij, journalisten, doen ons werk degelijk en wel. Nou ja, af en toe wel eens een slordigheidje, maar waar gehakt wordt, vallen spaanders. Hebben jullie soms nooit een lekke band? Het is jammer dat het mooie vakwerk is verdwenen: Blocnootje, potloodje, doorbellen, het lood zetten enz. Met deze moderne mesjaniesje troep moeten er wel fouten gemaakt worden. Een beetje gedeisd houden dus, anders komt er een vernietigend stukkie op jullie log.

maandag, 27 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home