zondag 26 maart 2006

Opsporing verzocht

De Amerikanen die tot twee maal toe de fout hebben gemaakt om op Sjors Bush te stemmen zijn het eindelijk zat. Ondanks de dagelijks in het nieuws opduikende berichten over moord- en slachtpartijen in Irak zegt deze president dat ze op de goede weg zijn. Zelfs een achterlijke 're-born' christen kan inzien dat er van deze logica niets klopt. Er is zelfs een film in de maak, maar dat werd toch iedereen te gek:



Een paar 'Brights' hebben de knappe koppen bij elkaar gestoken en hebben de opsporing en aanhouding verzocht van deze roekeloze oliegek:


Er zijn al duizenden slachtoffers gevallen, maar Bush wacht gewoon tot er een andere president komt die de rotzooi die hij heeft veroorzaakt kan opruimen en moeilijke beslissingen mag nemen. In de tussentijd is de grond hem toch wel te heet onder de voeten geworden zodat hij incognito verder wil: Mevrouw Bush was over deze vermomming niet zo te spreken. Maar Sjors heeft een paar gelijkgezinden gevonden en voelt zich nu als een vis in het water. Koot en Bie hebben aangekondigd zich wel als moeder en zoon bij dit gezelschap te willen voegen.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home