vrijdag 7 april 2006

Vrolijk Pasen

De Tourguys hebben het beste met de medemens voor en hadden ter gelegenheid van het paasfeest een schrandere paashaas ingehuurd. Een schat van een beest en zo verstandig! Je kon tegen hem zeggen ga maar even naar meneer Brouwer wat paaseieren bezorgen, want hij zit zo alleen. Of ga even naar mevrouw Stoffels want haar man is net vorige week van de trap gelazers en heeft zijn nek gebroken. Je hoefde zijn mandje maar te vullen en roetttss...hij was al onder weg. Maar wat gebeurt er? Meneer Brouwer woont bij een kakschooltje waar allerlei dichtgeschminkte wijffies met ASO-bakken hun kinderen naar toe brengen. Een zo'n kutwijf reed zonder uit te kijken onze fidele paashaas hartstikke dood:



Ze stopte niet eens de trut. En haar kindertjes hadden ook niks in de gaten want die zaten in de dure auto met dure speeltjes te spelen. Maar de kindertjes van de paashaas zaten in zak en as: Gelukkig vonden ze bij een van de Tourguys een opvanghuis waar ze al hun verdriet konden vergeten.


De Tourguys waren inmiddels wel wat achter geraakt op hun schema en besloten de paaseieren maar op de volgende manier te bezorgen:
Ze staan echter niet in voor eventuele schade die deze ruwe manier van bezorgen kan veroorzaken.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home