woensdag 5 april 2006

VVD?...Nou, nee!

Je zal toch een fatsoenlijke rechtse Nederlander zijn die het liberale gedachtengoed hoog in het vaandel heeft staan en tegen iedereen beweren dat je op de VVD stemt. Nou dan wordt het toch wel hoog tijd om je een potje te gaan schamen. Na de strapatsen van econoompje Zalm, de hooghartige van Aartsen en de afschuwelijke Wiegel was de partij toe aan vernieuwing. Rutte zou de man zijn, zonder das, in navolging van Wouter Bos. Maar in de achterkamertjes werd gemompeld dat hij te weinig uitstraling had, meer op een Vlaamse pastoor leek. Dan dus maar de doortastende Rita Verdonk:

Dit is een vrouw naar het hart van vele Nederlanders, terdege aan de rechterkant van de partij genesteld (haar handje wijst er al op) en niet bang onwelgevallige beslissingen te nemen. Dat haar persconferentie bijzonder veel deed denken aan die andere grote Nederlander, die ook geen blad voor zijn mond nam:

zal toch niet bij iedere liberaal goed zijn gevallen. Rita heeft ook nog laten weten dat de VVD weer een partij voor de ondernemers zal worden en dat de belastingen wellicht verlaagd zullen worden. Heeft toch wel veel weg van Berlusconi, Bush en meer van dat volk. Deze Tourguy, die a titre personnelle spreekt, denkt dat hij volgend jaar toch maar partij voor de dieren kiest.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ja VVD, kies maar voor de ondernemers dan kunnen de werknemers er zo uitgeflikkerd worden zoals bij Philips (1000 man), NedCar (1000man) En wie gaat dat betalen de gemeenschap, want de ondernemers moeten hun bonussen veilig stellen. Wat er met de mensen op de werkvloer gebeurt, interesseert ze geen moer. Nee, het vrouwtje moet een duur autootje, een 2e huissie, een gouden kettinkie van 25.000 euri. Wat een walgelijk land!

donderdag, 06 april, 2006  

Een reactie posten

<< Home