donderdag 26 oktober 2006

GEMAK DIENT DE MENS

De Tourguys, die al een hele tijd niets van zich hadden laten horen, hebben echter niet stil gezeten. Door de opwarming van de aarde konden ze zich nog moeiteloos her en der door het land begeven. Maar ook de Tourguys worden een dagje ouder. Er is flink gelobbyd in het duivelse Den Haag. Onze VOC-premier werden de duimschroeven aangedraaid. De Verschrikkelijke Veerman werd op zijn sjoemel- en dieronvriendelijk gedrag gewezen. Wilders werd gedreigd dat de waterperoxide toevoer zou worden afgesloten. Onze voortreffelijke oplichtster Gonny werd eveneens een poot uitgedraaid. En tegen sjoemel Maxiempje werd gezegd dat zijn biechtstoelgeheimen openbaar gemaakt zouden worden. Alles bij elkaar genoeg om aan twee lang gekoesterde wensen van de Tourguys te voldoen. Met dit mooie weer kan aanschaf nr. 1 prachtig gebruikt worden:


Dit is een voiture waar we in Den Haag mee voor de dag kunnen komen. Uiteraard bevinden zich aan boord de laatste snufjes: GPS navigatie, een champagnebar, lichtblauw lederen bekleding met hardhouten accenten en nog wat kleinigheden. Met alle dikke auto's waarmee zelfs moedertjes hun "kids" naar school, brengen, konden wij uiteraard niet achterblijven. Er bleven echter nog aardig wat euri over zodat werd besloten om ook voor de kille wintermaanden een exemplaartje aan te schaffen:
Dit handgemaakte wagentje is volledig kogel-en granaatbestendig (u herinnert zich waarschijnlijk nog wel ons item over de aanval die op onze burelen werd uitgevoerd), terwijl de banden zelfherstellend zijn, dus niet lek geschoten kunnen worden.
Deze karretjes, waarmee u in elke kring voor de dag kunt komen, worden door ons ook voor een schappelijk prijsje verhuurd. Bij deze prijs is een Tourguy in uniform plus pet inbegrepen.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wat een stelletje gotvergeten snotblagen zijn jullie tog ! Ik doet m'n best om een mooi imperiaal op te zetten van m'n zuur verdiende centjes en jullie schoffelen de boel in ene onderuit door via de GRIJZE handel deze mooie karretjes aan te schaffen. Bij mij kosten ze wat meer geld natuurlik maar dan hebbie ook wat ! Dus boefies in het kwadraad: lever je zwarte geld eerst bij mij in !!!!!

donderdag, 26 oktober, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Heer Kroymans,
Als Heer van Stand kan ik niet nalaten uw platvloerse uitlatingen te bekritiseren. U verkoopt duur blik waar allerlei onderfiguren met kwalijk geld mee naar de Koopgoot alias de P.C. Hooftstraat rijden om door ander minderwaardig gajes bekeken te worden. "Oud geld" heeft zoiets niet nodig. Het is tegenwoordig patserigheid en poenigheid wat de klok slaat. Ik ben blij dat mijn goede vader niet meer mee hoeft te maken. Spaar ons voortaan uw minderwaardige commentaren!

vrijdag, 27 oktober, 2006  

Een reactie posten

<< Home