donderdag 18 januari 2007

DE RATTEN VERLATEN HET ZINKENDE SCHIP !!!

Formatiebesprekingen. Wat te denken van 3 partijen die met elkaar proberen te praten en onderhandelen over zaken waar ze het in principe helemaal niet over eens zijn. Wat moet Woutertje Bos nou met partijen die in feite niet in ons democratisch bestel thuishoren. Ze zijn onverdraagzaam want wat zij willen dat moet gebeuren, of je nou gelovig bent of niet. Zij willen kreperen in hun laatste levensdagen, en dus moeten de anderen dat ook maar. Bij ongewenste zwangerschap, niks abortus. Laat maar komen die hap. Geen respect voor de mening van anderen. Onze wil is wet! Wij weten het beter!. Toch zijn er een aantal die de bui al zien hangen en precies weten wat Woutertje in zijn schild voert. Ze hebben een ontsnappingsroute uitgezet en proberen in allerhaast bij hun bovenbaas te komen, achterna gezeten door de Rode Duivels. Beneden in de hoek staan de imams grijnslachend toe te kijken.

SCHEIDING VAN KERK EN STAAT! Weg met dat zooitje ongeregeld. Thuis of in de kerk ga je maar op je knietjes liggen, maar in de 2e Kamer wordt over wereldse zaken gepraat. Begin in de eerste plaats maar eens de boerenmaffia (meestal lieden van het CDA of een ander belachelijk gelovig kluppie) uit te roeien. Eerbied voor het leven, daar hebben ze de mond van vol, maar voor hun centjes vergeten ze dat dieren ook levende wezens zijn. Wij, van de Tourguys, geven deze onnozelaars een tip: lees het boek van Richard Dawkins, "the god delusion", in het Nederlands "god als misvatting". Jullie lezen het goed, god met hele kleine lettertjes, want wat niet bestaat hoeft niet in kapitalen.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Oh, lieve Heer ! Hebt compassie met deze donkere geesten. Neemt ze mee op uw prachtige Zegetocht ! Vriendje Rouvoet, maatje Balkenende en kamaraadje Bos zullen U vergezellen op deze reis. De grote roerganger Twijffels (die rat van die foute bank) staat aan het stuurrad, dus alles zal recht kom !!

zaterdag, 20 januari, 2007  

Een reactie posten

<< Home