zondag 29 oktober 2006

EEN MOSLIM-TSUNAMI !

Het was zo ver! Driftig zaten de pseudo-belangrijke baasjes (en een vrouwtje) te babbelen hoe slecht/goed het in Nederland wel niet was. Het gristelijke VOC-baasje beschuldigde de roodhuid Bos van oneerlijkheid om maar niet over zijn eigen stomme voorstel te hoeven praten. Bolle Marijnissen had het over zijn opoe die dagelijks met een broek vol aan tafel zat in het "verzorgingstehuis". Verwilderd keek Wilders om zich heen. Hij droeg een vreselijk geheim met zich mee en daarom begon hij maar vreselijk om zich heen te slaan en te betogen. Geen tsunami van moslims meer naar Nederland. Ondertussen had hij opdracht gegeven zijn vrouw terug te laten brengen naar haar geboorteland.
Om geloofwaardig te blijven wilde hij nog voor de verkiezingen van haar af. Via Mat Herben had hij het voor elkaar gekregen een bodyguard mee te sturen en haar vanaf een militair vliegveld weer in de woestijn af te zetten. Op het vliegveld werd nog even gekeken welk toestel het beste geschikt was om ze daar flink op stang te jagen. Deze: Waar toch menig flink geschapen manspersoon met plezier naar zal kijken. Of deze:
Tevens werden er in de kist nog een flink aantal kratten alcoholische vesnaperingen gezet omdat bekend was dat ze daar niet helemaal vies van waren. Bij de Burgerlijke Stand meldde de heer W. dat zijn vrouw opeens spoorloos was verdwenen.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home