vrijdag 16 september 2005

Toenemende dreiging door Pascal !

De toenemende dreiging van Pascal in onze richting maakt een steeds scherpere samenwerking tussen ons en de landelijke terrorismebestrijder noodzakelijk. Om deze samenwerking te verbeteren en te coördineren, is de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) benoemd en via deze link kunt u dus naar het weblog van ons (geheime) derde peddelmaatje. Zijn naam moet helaas geheim blijven, maar neem maar aan dat hij er in het verleden goed heeft bijgez(sch)eten. Tjibbe Joustra heette hij vroeger. Jammer genoeg moeten we nu de puntjes op de I gaan zetten en wat meer aan onze veiligheid gaan doen. Samen met Jibbe hebben we besloten om deze keer wel te kiezen voor publieke bewustwording ! Dus vanaf nu publiceren we pas NADAT we ergens geweest zijn. Zodoende blijven we ook de Zadelhoffjes een slag voor. Wederom een win/win situatie voor ons vertrappende duo !

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Geinig, die Zanoli ken ik. Leuke vent, alleen vreselijk jaloers. Dat hebben jullie wel gemerkt. Maar geen crook hoor. Dat van die terroristendreiging lijkt me zwaar overdreven. Ben ik zeker ook een terorist. Cole site van jullie, ik zal vaker kijken. Fietsen doe ik niet hoor. Daar hebben ze geen crossmotoren voor uitgevonden.
Aju. Iemand uit Eemnes

vrijdag, 16 september, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Jongens, kijken jullie wel goed uit ? Mag ik jullie wijzen op de volgende tekst:
"MOTIE VAN HET LID VAN DER VLIES C.S. (VRIENDEN VAN DE FAM. ZADELHOFF MAAR DIT TERZIJDE)
De Kamer, gehoord de beraadslaging, constaterende, dat het op reneri.blogspot.com wemelt van radicale, haatzaaiende teksten die oproepen tot antiperistaltische gevoelens; overwegende, dat de Kamer reeds meerdere jaren aandringt op een straffe aanpak van dergelijke weblogs: verzoekt de regering op korte termijn een grootscheepse opsporingsactie te starten naar haatzaaiende websites en aanverwante strafbare uitlatingen op internet teneinde deze te doen verwijderen en te bevorderen dat de personen die hiervoor verantwoordelijk zijn strafrechtelijk worden vervolgd, alsmede de Kamer hierover nader te informeren, en gaat over tot de orde van de dag.
Van der Vlies, Rouvoet, Eerdmans, Halsema, De Wit, Dittrich, Bos, Wilders (alweer ?), Van Aartsen en Verhaaachchen (afdeling Limbuurch).

Pas dus goed op jullie tellen !

zaterdag, 17 september, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Hallo heren
Leuke weblog vult u. Permitteert u mij de vrijpostigheid om u te wijzen op de weblogs van uw dubieuze kennissen vilster en zanoli. U zult zich verbazen over de recentste ontwikkeling.

een oudere bewonderaar van uw log

zaterdag, 17 september, 2005  

Een reactie posten

<< Home