zaterdag 21 januari 2006

Het zorgstelsel

Zoals iedereen zo langzamerhand weet is er per 1 januari 2006 een nieuw zorgstelsel in het leven geroepen. Geen ziekenfonds meer, iedereen gelijk. Maar is dat ook zo? Arme mensen vallen toch in een heleboel gevallen buiten de boot. Zoals deze vrouw bijvoorbeeld: Middenstanders moeten maar zien dat ze de hogere kosten kunnen opbrengen. Maar hoe hoger je in de hierarchie zit, of dichter bij het vuur, hoe beter het voor je is. De 2e Kamer:
werkt aan een voorstel om de hogere kosten vergoed te krijgen. Let wel: de vergoeding geldt UITSLUITEND EN ALLEEN voor 2e kamerleden!!! Dit zijn dus de lieden die door ons zijn gekozen en nu proberen hun zakken te spekken. Gelukkig zijn er nog lieden (Kant, SP) die dit niet zo'n goed idee vinden. Met alle vergoedingen en emolumenten die ze al hebben zou het een schandalige vertoning worden.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wat een gelul ! De 2de kamerleden betalen hetzelfde als wij !

zondag, 22 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Anonieme inzender, wat bedoelt u eigenlijk? Heeft u het stukje dan niet begrepen. Zo'n ongenuanceerde reactie slaat toch als K op D. Goed lezen of nog een keer de BLO overdoen is ons advies.

zondag, 22 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home