donderdag 19 januari 2006

Die vreselijke Veerman

Eigenlijk wilden wij het niet meer over die vreselijke min. Veerman hebben (u weet wel de man die buiten zijn behoorlijke ministerssalaris en zijn inkomsten uit zijn bedrijven in Nederland en Frankrijk ook nog een giga Europese subsidie ontvangt) maar het nieuws dwingt ons ertoe. Zijn aanvraag voor een nieuwe Europese mega-subsidie vanwege zijn nieuwe creatie (zie onze eerdere bijdrage) loopt nog, maar nu heeft hij alweer subsidie aangevraagd voor het ontwerp van deze varkensflat:
Een gebouw waar tienduizenden varkens in 'gehuisvest' kunnen worden. Varkenskenners hebben al protest aangetekend omdat dit nog meer stress, stank en smerig voedsel aantrekt. Veerman (CDA!!) wil er vele laten bouwen. Als de mensen niet zoveel vlees zouden eten, zouden de varkens zo kunnen leven: Maar er moet geld verdiend worden, veeeel geld, he Veerman. Varkensleed? Slap gelul allemaal. Voor de jongens en meisjes onder u zijn er een paar aardige, vriendelijke sites over varkens. Jullie zullen er meteen verliefd op worden. Hier zijn ze: varkens.eigenstart.nl en varkens.pagina.nl Schrijf allemaal maar naar Veerman dat ie niet in de hemel komt als ie zo doorgaat.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Moeten die stakkers nou ook nog TRAP lopen van die KLAP loper van een Veerman ? Het is toch gotgeklaagd ! Meteen bojkotten die hele roomserotkliek !

vrijdag, 20 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik ben het geheel en al met u eens, die Roomse rotkliek zou het beste inzijn geheel uitgeroeid kunnenworden, dan hebben wij en de dieren tenminste wat rust. Als u zich nu eens met uw ware naam meldt dan kunnen we misschien een aardig plan ontwikkelen om voor eens en altijd van die sjoemelaars en huichelaars verlost te raken. Ik heb in Amerika bij de NRA wat vriendjes die ons hierbij behulpzaam zouden kunnen zijn.

vrijdag, 20 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home