dinsdag 17 januari 2006

Jodelende toreador

Als je niet eerbiedig met dieren omgaat, kan er soms wel eens iets mis gaan. In Spanje, waar ze er maar niet genoeg van kunnen krijgen stieren te kwellen en te mishandelen, ging het onlangs behoorlijk mis. Juan Zamorra di Malanga werd, nadat hij al zo'n 75 stieren had gemarteld, gekweld en mishandeld door een flinke stier op de horens genomen: Het is hier niet zo te zien maar ook Juans edele delen werden geraakt. Zoals het de gewoonte is in het wrede Spanje werd de stier meteen afgemaakt en Juan naar het ziekenhuis gebracht. Met zijn stembanden, die in directe verbinding staan met zijn edele delen, was het ook goed mis. Hij kon nog slechts jodelen vandaar dat hij nu in een Wirthaus in Zwitserland voor allerlei toeristen staat te jodelen: Reisbureau Pamplona kan voor u een geheel verzorgde reis naar dit Wirthaus verzorgen, waar Juan u ook nog een paar fijne kneepjes van dit edele toreadorsvak kan bijbrengen. Om de dames onder u niet teleur te stellen moeten wij hier wel berichten dat Juan 'alles' kwijt is. Dus wat dat betreft: geen illusies.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Beste tourguys,

Willen jullie paps vriendelijk duch dringend vragen niet langer mee te werken aan dit urdinaire weblug? Bah, jeudelende teureadeurs enzeu. Foei tuch.

Liefs, Laurentien (veurheen Petra)

dinsdag, 17 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Olla, ik woon nu al enige jaren in Nederland omdat ik gevlucht ben uit Spanje vanwege het dierenleed wat ik niet meer kon aanzien. Waar ik echter wel erg van heb genoten is het overlijdensbericht van een torreador die uit een vliegtuig sprong om met de parachute in de arena van Barcelona te willen landen. Gelukkig stond de wind verkeerd en dreef de loser af naar de zee om daar vervolgens te verzuipen. Iets waar alle torreadors en andere lafbekken toe aangezet zouden moeten worden !

dinsdag, 17 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home